ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ Εμάς

Το δικηγορικό γραφείο μας ιδρύθηκε το έτος 2005 και παρέχει νομικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων του δικαίου με έμφαση σε θέματα αστικού, εταιρικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου, διεθνών συναλλαγών και ακινήτων.

Εκπροσωπούμε τόσο ιδιώτες όσο και εταιρίες, κατά περίπτωση ή σε μόνιμη και σταθερή βάση ως νομικοί σύμβουλοι. Διαθέτουμε διεθνή εμπειρία και υποστηρίζουμε πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε υποθέσεις με διεθνή χαρακτήρα.

Αποβλέπουμε στην πληρέστερη νομική εξυπηρέτηση των πελατών μας, υποστηριζόμενοι από τη συστεγαζόμενη συμβολαιογράφο Αθηνών Μαρία Μπαβέα-Παραβάντη.

Η επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική μας εμπειρία, μας παρέχει την επάρκεια να χειριστούμε με ευχέρεια σύνθετες δικαστικές και εξωδικαστικές υποθέσεις που απαιτούν ιδιαίτερη εξειδίκευση και να προσφέρουμε ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες.

Επενδύουμε σταθερά στη διαπροσωπική επαφή με τους πελάτες μας, αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ξεχωρίζουμε στην αγορά για την πελατοκεντρική μας πολιτική.

Έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα συνεργατών που λειτουργεί με πνεύμα συλλογικό, αλληλοϋποστήριξης και σεβασμού με σκοπό τη μεγαλύτερη δυνατή αμεσότητα και αξιοπιστία στην καθημερινή λειτουργία του γραφείου μας.

Πιστεύουμε ότι η άσκηση δικηγορίας αποτελεί λειτούργημα και ότι η ακεραιότητα, η αξιοπιστία, η ειλικρίνεια και το ήθος αποτελούν τα σημαντικότερα στοιχεία στη σχέση εντολέως – δικηγόρου και εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

γνωρίστε τους εταίρους μας

Ioannis Βaveas

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
Έχει να παρουσιάσει στη μέχρι σήμερα επαγγελματική του σταδιοδρομία μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες και τα είδη των δικαστηρίων.

Διαβάστε περισσότερα →

Nicholas Pinatsis

Δικηγόρος στο Ανώτατο Δικαστήριο
Η επαγγελματική του ενασχόληση αφορά κυρίως την παροχή νομικών υπηρεσιών σε εταιρείες ημεδαπής και αλλοδαπής για θέματα σύστασης, λειτουργίας και…

Διαβάστε περισσότερα →

Ioannis Rigakos

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
Διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο των εταιρειών, έχοντας χειριστεί μέχρι σήμερα δικαστικώς αλλά και διεξάγοντας διαπραγματεύσεις και επιτυγχάνοντας…

Διαβάστε περισσότερα →

Ζητήστε μια διαβούλευση

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε εμπιστευτική αρχική διαβούλευση.